۱- تا ۱۴۰۰ که آقای رئیس جمهور هست، طبقه ی متوسط وارد اعتراضات نمیشن، چون ایراد رو در تحریم ترامپ و عهدشکنیش می بینن نه فقط عملکرد دولت. از طرفی بخش زیادی از طبقه متوسط ناراضی(اصلاح طلبان)، با انتخابات گذشته در قدرت سهیم شدند و هیچگاه علیه خودشون قیام نمیکنن. 

۲- تا وقتی آقای ای زنده ست، نیروهای مسلح به فرمانش عمل میکنند و قدرت به صورت یکپارچه عمل میکنه. بنابراین انتظار عقب نشینی یا پیوستن نیروهای نظامی به معترضین، یک انتظار واهی و بیهوده ست.

۳- سلطنت طلب ها به رهبری رضا پهلوی که میاندار اپوزیسیون هستند و بیشترین تریبون و رسانه رو برعهده دارند و از حمایت آمریکا هم برخوردارند، هیچگونه مفر و امانی به نیروهای درون نظام نمیدن که اونها احساس کنن که در صورت مخالفت با حکومت، جایگاهی در آینده دارند، بلکه همیشه حرف از محاکمه و کشتن و حذف و انتقام میزنن ، حتی در مورد کسانی که در این حکومت قبلا مسئولیتی داشتند و‌ بعدا معترض و زندانی شدند(مثل تاجزاده و خاتمی و .) .‌ در نتیجه این آلترناتیو برای جمهوری اسلامی، خودش یک دیو وحشتناک تر از نظام فعلی رو‌ که قرار هست بدتر از خلخالی اعدام کنه ، در ذهن همه ترسیم میکنه. 

۴- حاکمان فعلی قرار نیست فرار کنن. اصولا ون حاکم، از حمایت خارجی برخوردار نیستند که به محض مشاهده ی جمعیت انبوه مردمی، حرف از شنیدن صدای انقلاب ملت بزنن و یک دولت خارجی بهشون فرمان بده که وقت خارج شدن از کشور هست. چون جایی ندارند، تا آخرین لحظه مبارزه میکنند و حتی اگر فلان شهر کوچک سقوط کنه ، یا گروهی از نیروهای مسلح به معترضین بپیوندند، بسیج و سپاه و لباس شخصی ها شهر به شهر و گروه گروه میجنگند تا مکانهای از دست رفته رو پس بگیرند، درست مثل سوریه.

۵-  خیلی از ون،‌ سپاهی ها، بسیجی ها، یا مذهبی ها، مخالف وضع موجودند، اما احساس میکنند که با رفتن نظام اونها هم دچار آسیب میشن. برای مثال وقتی فردی مثل روح الله زم که تا دیروز در کانال تلگرامش(آمدنیوز) علیه نظام فعالیت رادیکال میکرد، یکدفعه بعد از دستگیریش، توسط خود مخالفین نظام ، «حکومتی» و «مامور» لقب گرفت - فقط به این خاطر که صرفا پدرش یک حکومتی بوده - دیگه تکلیف سایر منتقدین درون نظام مشخص هست. از طرف دیگه وقتی به اکثر بازیگرها و سلبریتی ها ،‌ لقب مزدور میدن و قرار هست به جرم همکاری با تلوزیون و سینمای نظام، محاکمه یا از کار بیکار بشند، برای چی باید با اعتراضات همراهی کنند؟ پس عملا هنوز در مرحله ای نیستیم که کار به انقلاب بکشه.

پ.ن:

۱- اپوزیسیون، میخواستند در ۵ دی، به تقلید انقلاب ۵۷ ، چهلم کشته شدگان آبان رو تبدیل به یک راهپیمایی میلیونی اعتراضی کنند، اما تفاوت الان با ۵۷ اینه که اون زمان یک رهبر مذهبی با کاریزمای فوق العاده پای کار بود که اکثریت مردم، جونن و دلن فرمانش رو اطاعت میکردند و ضمن اینکه یک اعتقاد ایدئولوژیک و مذهبی داشتند که در راهش حاضر به جون دادن بودند، اما حالا نه همچین لیدری وجود داره، نه مردم به کسی دیگه اعتماد دارند، خاطره ی خوبی هم از انقلاب ۵۷ ندارند.

۲- در اعتراضات و شورش های بنزینی آبان ماه، خیلی هایی که کشته شدند رهگذر و عابر بودند و هیچ نقشی در اعتراض معیشتی و بنزینی هم نداشتند چه برسه اعتراض ی.‌ بنابراین ما نام اکثر کشته شده ها رو نمیدونیم و اپوزیسیون فقط روی یک کشته به نام «پویا بختیاری» پروموت کرد که جزو معدود افرادی بود که کلا به قصد براندازی به خیابون اومده بود و پدر و مادرش هم با سلطنت طلب ها در ارتباط بودند و وزیر خارجه آمریکا هم براش پیام تسلیت داد! 

نظام ,نیروهای ,کشته ,مذهبی ,اعتراضات ,میکنند ,درون نظام ,نیروهای مسلح منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

baser هبلکس کویر ارزان سرا aryaahadi سایت تفریحی عکسستان kbs world ارزان کده کوردیش موزیک مرجع جدیدترین آهنگ های کوردی در دنیا